לחמניות ביס

מצרכים:
חמישים גרם שמרים טריים
חצי ליטר מים פושרים
שלוש כפות סוכר
קילו אחד של קמח לבן
ביצה ושני חלמונים
שתי כפיות מלח
חלמון וקצת שמנת מתוקה להברשה
שומשום לציפוי.

אופן ההכנה:
שמרים, סוכר, חצי מכמות המים קצת קמח, להתפיח כ 10 דקות
להוסיף את שארית המים ,ביצים הקמח והמלח. נותנים להתפחה כשעה
קורצים עיגולים וקולעים לצורה הרצויה כ 50 מיני לחמניות
מתפיחים כ -15 דקות
מושחים חלמון ביצה עם שמנת מתוקה
בוזקים שומשום
אופים בחום גבוהה 250 מעלות כ 7 דקות עד שמשחימות