בורקס/אמפנדס גבינה מבצק פריך ושמרים

מצרכים:

לבצק:
4.5 כוסות קמח תופח, או 630 גר
2 ביצים
250 גר חמאה
גביע שמנת חמוצה
1/2 כפית שמרים
1/3 כוס מים פושרים
1/2 כפית מלח

למילוי:
250 גר קשקבל
250 גר פטה או בולגרית
גביע קוטג’
2 ביצים
תפו”א בינוני מבושל

לציפוי:
חלמון
כף שמנת חמוצה
שומשום

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר מערבלים, קמח, חמאה,ביצים, שמנת, שמרים, מלח, ואת המים מוזגים לפי הצורך, עד לקבלת מרקך רך ולא דביק.