ספגטי פוטנסקה

מצרכים:
400 גר’ ספגטי
4 שיני שום
8 פילה אנשובי בשמן
½ כוס זיתים שחורים מגולענים
6 עגבניות קלופות וקצוצות
כף צלפים בחומץ
3 כפות שמן זית
כף חמאה
מלח ים גס ופלפל גרוס
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מחממים שמן וחמאה, מוסיפים שום, עגבניות, אנשובי, זיתים, צלפים, מתבלים, מרכזים כמה דקות תוך כדי בחישה.
מבשלים ספגטי במים רותחים עם מלח, עד לדרגת קושי רצויה, מסננים, מעבירים למחבת עם הרוטב, מערבבים ומגישים עם פטרוזיליה מעל.