עוגיות תמרים ואגוזים

מצרכים:

המילוי:
1 ק”ג תמרים מגולענים ( שתי חבילות של חצי קילו )
100 גרם חמאה
300 גרם אגוזי המלך טחונים
2 כפיות קינמון.

בצק:
1 ק”ג קמח רגיל
חצי כוס סוכר
2 שקיות אבקת אפייה
200 גרם חמאה
3/4 כוס שמן
4 ביצים
2 כפיות סוכר וניל
מים חמימים לפי הצורך.

אופן ההכנה:

בצק:
במיקסר עם מערבל הגיטרה, קמח, אבקת אפייה, סוכר, וניל, חמאה,מערבלים ומוסיפים ביצים ואם צריך מוסיפים מים חמימים.צריך להתקבל בצק רך ונעים למגע. מחלקים ל כ 10 עיגולים.

המילוי:
תמרים וחמאה לרכך במיקרו 30 שניות עד דקה.מוסיפים את האגוזים,מערבבים ומחלקים כמספר עיגולי הבצק. על כל עיגול בצק מניחים עיגול תמרים ופותחים עם מערוך בעזרת שימון המערוך והתמרים ,מגלגלים לרולדה ועם הידייםמאיכים את הגליל מסמנים חריצים עם סכין וחותכים לרוחב 2 ס”מ. אופים בחום 170 כ 15 דקות.