צלי צלעות טלה בעשבי תיבול

4 מנות

מצרכים:
לבקש מהקצב לנסר את העצם העליונה שמחברת את הצלעות למעלה, לחלק ל 8 יחידות אבל להשאיר את העצם מחוברת, בחלק התחתון.
2 כפות חרדל
2 כפות דבש
1/3 כוס חומץ בן יין
עשבי תיבול טריים
טימין
אורגנו
רוזמרין
בזיליקום קצוצים
מלח
פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
במעבד מזון, שמים את כל המצרכים מלבד השמן שאותו מוסיפים לאט לאט כמו בהכנת מיונז, עד להיווצרות מרקם משחתי.
מורחים את הנתח, משהים במקרר כשעה וצולים על גבי רשת כ 1/4 שעה, בחום גבוה