קוטלט עגל בנוסח רומאי עם חזה אווז ומרסלה

4 מנות

מצרכים:
8 פרוסות מהסינטה או מהשייטל בעובי כחצי ס”מ
16 פרוסות חזה אווז
16 עלי מרווה
קיסמים
שמן זית לטיגון
2 כפות חמאה
4 שיני שום כתוש
½ שוט ברנדי
½ כוס ציר בקר
½ כוס יין מרסלה
מלח ופלפל גרוס גס.

אופן ההכנה:
אם משתמשים בבשר השייטל, צריך לדפוק קלות את פרוסות הבשר, לתבל תיבול ראשוני את הפרוסות להצמיד לכל פרוסה משני צידן, חזה אווז ועלה מרווה, לחמם במחבת עם שוליים גבוהים שמן זית, לטגן את הפרוסות עד שחזה האווז קריספי,להוסיף שום, להוציא את הפרוסות מהמחבת ושמור בתנור בחום נמוך. לשלהב בברנדי, להוסיף ציר, יין, מלח, פלפל, להוסיף חמאה, להחזיר את פרוסות הבשר, להסיר את הקיסמים ולהגיש מיד.