רוטב בולונז עם בשר

מצרכים:
1 קג בשר טחון
3 בצלים קצוצים
1 סלרי מגורד
2 גזרים מגורדים
5 שיני שום כתושים
1 ק”ג עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
4 ענפי אורגנו
1/2 כוס יין אדום יבש
צרור בזיליקום
4 ענפי אורגנו
מלח ופלפל
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית , מסיפים בצל, שום, גזר, סלרי, בשר ומערבבים בתנועה מתמדת כדי לא ליצור גושי בשר גדולים, מוסיפים יין, עגבניות, רסק, תבלינים, מבשלים כ 1/2 שעה בסיר מכוסה על אש בינונית ודואגים שלא ייחרך בתחתית.