רולדת “גפילטפיש” של דניס

מתכון :
4 דגי דניס נקיים מעצמות ועור
מלח ,פלפל,
בצל טחון בנפח חצי מנפח הדג הטחון
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם מעורבים עם אגוזים ופיסטוקים.
1/4 כוס מיץ לימון
חופן פטרוזיליה
2 כפות קוסברה קצוצה
כף נענע קצוצה.

המילוי:
זוקיני וגזר מבושלים קלות
3 ביצים קשות
ניילון נצמד לעטיפת הרולדה.

לציר דגים:
ראשי הדגים והעצמות
2 גזרים
שורש סלרי ועלים
2 בצלים בינוניים
3 שיני שום
שומר אחד חותוך לרבעים
מלח ופלפל.