תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר

מצרכים:

למילית הבשר:
1 קג בשר טחון,
18תחתיות אטישוק קפואים(2 שקיות)
2בצלים לבנים קצוצים דק,
2 גזרים מגורדים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
מחברים את כל המרכיבים, ויוצרים כדורים ומלאים את התחתיות.

לרוטב:
שמן לטיגון
1 בצל פרוס
1 שומר פרוס
1 סלרי חתוך לרצועות דקות
4 שיני שום פרוס
3 כוכבי אניס
1/2 כפית כורכום
מיץ מ 2 לימונים,
שוט ארק
100 מל יין לבן 1/2 יבש
כמה עלי נענע
מלח ופלפל
מים כ 1/2 ליטר.

אופן ההכנה:
בסיר רחב, מטגנים בשמן את הבצל,שומר, סלרי, שום, מסיפים את הנוזלים, כוכבי אניס ,כורכום נענע, מבשלים כ 1/2 שעה.